DOSTAVA

ROK ISPORUKE

Potvrdom narudžbe, ista ulazi u status obrade, što podrazumeva da se utvrđuje da li je poručeni proizvod dostupan. Obrada narudžbe najčešće traje 2-3 radna dana. Za narudžbu koja je kreirana petkom i vikendom možete očekivati isporuku u roku od 5 dana.

PREUZIMANJE POŠILJKE

Eksterna firma koja za nas vrši dostavu jeste Post express, te njihovi kuriri donose pošiljke na adresu za isporuku radnim danima u periodu od 8-19h. Molimo Vas da u navedenom periodu obezbedite da na adresi za isporuku bude osoba koja može preuzeti pošiljku. Prilikom preuzimanja pošiljke neophodno je da izvršite vizuelni pregled paketa i utvrdite da li eventualno postoje neka vidljiva oštećenja. U slučaju da primetite da je transportna kutija značajno oštećena i posumnjate da bi i proizvod mogao biti oštećen, odbijte prijem pošiljke i odmah nas obavestite, pozivom na broj +381 21 270 03 70. U suprotnom, ukoliko je pošiljka naizgled bez oštećenja slobodno preuzmite pošiljku i potpišite kuriru adresnicu. Ukoliko Vas kurir ne pronađe na adresi, dobićete obaveštenje da pošiljku možete preuzeti na lokaciji najbliže pošte u roku od 5 dana. Ukoliko ne preuzmete pošiljku u navedenom roku, pošiljka nam se vraća.

CENA ISPORUKE

Cena isporuke je besplatna za porudžbine vrednosti preko 3000 RSD. Za poružbine vrednosti manje od 3000 RSD, poštarina se naplaćuje 200 RSD + 1% od vrednosti narudžbe.

NAPOMENA: Potvrdom narudžbe – klikom na dugme NARUČITE potvrđujete da ste saglasni sa uslovima isporuke.

0