KAKO KUPOVATI I DOSTAVA

• U Internet prodavnici kupinaocare.com je moguće kupiti proizvode predstavljene u Internet prodavnici kupinaocare.com.
• U Internet prodavnici kupinaocare.com mogu kupovati isključivo korisnici iz Republike Srbije.
• Porudžbenica u Internet prodavnici je predana kada korisnik dobije automatsko elektronsko obaveštenje.
• Elektronsko obaveštenje nije potvrda da je proizvod na zalihama i da je počela otprema proizvoda.
• U slučaju da naručenog artikla nema na zalihama ili da porudžbenicu nije moguće provesti radi drugih razloga, korisnik će biti obavešten putem elektronske pošte i telefonskim pozivom.
• Optical Story d.o.o. će potvrđene porudžbenice smatrati konačnim. Kupac ima pravo na raskid ugovora u skladu sa članom 35 Zakona o zaštiti potrošača. Pravo se ostvaruje u roku i na način predviđen zakonom.
• Optical Story d.o.o. može porudžbenicu odbaciti odnosno ne isporučiti robu ukoliko ustanovi da je došlo do zloupotrebe Internet stranice kupinaocare.com ili utvrdi da su podaci na porudžbenici nepotpuni odnosno netačni.
• Prilikom naručivanja robe kupac potvrđuje da je bio upoznat sa opštim uslovima i da je posebno bio upozoren na opšte uslove. Ugovor o kupovini je sačuvan u Optical Story d.o.o., a kupac do ugovora može doći u svakom trenutku preko svog računa u Internet prodavnici.
• Za naručivanje robe, osobe moraju biti starije od 18 godina.

CENE

Sve cene su u dinarima sa uračunatim PDV-om. Pri kupovini važe cene istaknute u trenutku naručivanja. Navedene cene važe samo za prodaju preko Internet prodavnice i ne moraju biti jednake cenama na prodajnim mestima Optical Story d.o.o. u Republici Srbiji.


ROK ISPORUKE

Nakon potvrde, Vaša porudžbina ulazi u status obrade u kojoj se utvrđuje da li je traženi artikal dostupan. Period obrade porudžbine je najčešće 2-3 radna dana. Za sve porudžbine kreirane petkom i vikendom, isporuku možete očekivati u roku od 5 dana.


PREUZIMANJE POŠILJKE


Kuriri POST EXPRESS-a kurirske službe (eksternih firmi koje vrše dostavu robe), pošiljke donose na adresu za isporuku radnim danima u periodu od 8-18h. Molimo Vas da u tom periodu obezbedite da na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku. Prilikom preuzimanja pošiljke potrebno je da vizuelno pregledate paket da slučajno ne postoje neka vidna oštećenja. Ukoliko primetite da je transportna kutija značajno oštećena i posumnjate da je proizvod možda oštećen, odbijte prijem pošiljke i odmah nas obavestite, pozivom broja +381 21 270 03 70. Ukoliko je pošiljka naizgled bez oštećenja slobodno preuzmite pošiljku i potpišite kuriru adresnicu. Kurir svaku pošiljku pokušava da uruči u dva navrata. Uobičajena praksa je da ukoliko Vas kurir ne pronađe na adresi, da Vas pozove na telefon koji ste ostavili prilikom kreiranja porudžbenice i ugovori novi termin isporuke. Ukoliko Vas i tada ne pronađe na adresi, pošiljka nam se vraća.